Stunder Av Lycka

Skriver om livet, kärleken och allt mellan himmel och jord som jag stöter på i vardagen. Personligt, Brutalt ärligt och in your face ;) Allt från min bakgrund till skönt vardagliga saker :) Fångar dagen och berättar min syn på den :) Instagram

Ljuva Lördag!

Publicerad 2015-02-28 16:09:27 i

Vaknade utvilad och jäkligt glad.. :) Fick skypat med bästa Johan och han e så underbart go och har börjat gå utan hjälp. Är så sjukt stolt över va den lille killen klarar. Kan han fixa allt det han har vart igenom och fortfarande köra järnet och va glad så kan vi andra inte klaga på våra små issues. Allt handlar om perspektiv. 

Fick fixat utväxten i håret eftersom den började låta på nått misstänkt likt östspråk ;) Så nu e håret fint igen :) 
Gjort ansiktsmask och känner mig redo för kvällens upptåg. 

Va nere i byn och fick handlat mig lite nya gröna växter och blommor..Va lite tomt efter Elsas framfart men nu e de fint igen. Och smet in på EAs och köpte mig lite nagellack och topcoat... Så nu e naglarna fint djupröda...  Älskar färgen. 

Har fortfarande inte bestämt mig va jag ska ha på mig ikväll men antar att det ger sig :) 

Blev så jäkla smickrad och glad.. Fick sms från någon som tycker att jag är vacker :D Ser ju inte mig själv som det så jag blev jätteglad över den komplimangen... Tusen Tack.. Du vet vem du är :) Du gjorde min dag. 

Nu sitter jag här och njuter av en kaffe och en liten Laphroaig :) Livet känns härligt och god knows vart jag hamnar på förfest ikväll men jag har tilltro till snälla Lotta :) 

Ha de gött därute! 

Puss!

Om

Min profilbild

Linda Jacobsson

En skön Dalslänning Tar livet lite som det kommer... typ en dag i taget.. Skriver om Livet och dess upp och nergångar här i skogen. Möten med människor man inte kan släppa.. En liten vardagsfundering från mig :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela