Stunder Av Lycka

Skriver om livet, kärleken och allt mellan himmel och jord som jag stöter på i vardagen. Personligt, Brutalt ärligt och in your face ;) Allt från min bakgrund till skönt vardagliga saker :) Fångar dagen och berättar min syn på den :) Instagram

Kaffe, vägarbete och katoliker.

Publicerad 2012-09-26 07:22:24 i

God Morgon därute :)

Så va're Onsdag och dax för jobb i dagarna 3. Jobbar 10-20 så kan leva med det:)

Men jag är av den typen som hittar logik i saker efter typ 2koppar kaffe. Med Kaffe i kroppen funkar Linda ;)

Bor ju mitt emot katolska kyrkan här i Hbg, och den ligger som i en liten by i sig med stängsel och annat. Rätt kul när man sitter med frulle och nunnor går förbi där nere(i blått) får alltid lust att gå ner och fråga om dom har en flarra Blue nun... Tror bara inte de e så uppskattat;)

Nå.. Nu är det ju så att det även pågår ett vägarbete här ute så det är rätt befolkat med folk som ska till jobbet( som har parkerat vid kyrkan) vägarbetare och folk med hundar i parken. Och vad gör jag??
Jo kaffet ska ju göras så ja kliver rätt upp och tänder i köket och gör i ordning kaffet.. Utan glasögon på mig... Va jag så uppfattar är att grävmaskinen utanför tystnar... Och så tyst är det aldrig kl 06.40 i detta grannskapet... Som tur ligger mina glasögon på bordet och dessa flyger på i all hast..

Jaha... Tydligen har jag underhållit 4gubbar på parkeringen som står och tittar upp mot mitt fönster och han i grävskopan .... Fattar ingenting..

Går in i duschen och då slår det mig... Helvete!!!!! Ja sover ju naken.. Dvs ja har stått naken i köket och grejat och dessa morgontrötta gubbar har vaknat och sett rädda Willy med morgonhår i köket som har satt på kaffe...

Som sagt... Ska nog skaffa mig en morgonrock el nått efter detta... Stackars dessa individer som blev traumatiserade ;) meeen... Tror inte dom led;)

Ja ja... De va lite om min värld kl 7 på morgonen...

Ha en Lövely Onsdag därute!

Puss!

Om

Min profilbild

Linda Jacobsson

En skön Dalslänning Tar livet lite som det kommer... typ en dag i taget.. Skriver om Livet och dess upp och nergångar här i skogen. Möten med människor man inte kan släppa.. En liten vardagsfundering från mig :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela