Stunder Av Lycka

Skriver om livet, kärleken och allt mellan himmel och jord som jag stöter på i vardagen. Personligt, Brutalt ärligt och in your face ;) Allt från min bakgrund till skönt vardagliga saker :) Fångar dagen och berättar min syn på den :) Instagram

LÖÖÖN!!!

Publicerad 2011-01-31 21:23:11 i Allmänt,

ÅÅÅÅ äntligen klirrade det till på kontot och man känner sig rik igen..... i några sekunder innan man inser att man har räkningar...... Tänk om man hade en månad helt utan räkningar... keep on dreaming;)

nee.. så farligt e de inte.... men har plockat vuxen poäng som satan idag;)

Syrran kom hem från helgens nattpass och vi betalade alla räkningarna, gjorde oss i ordning och drog iväg till Maxi och insåg att vi va ute med PRO maffian...... bara blått hår och rullatorer vart man än tittade;) haha....

Sen va de hem och göra i ordning allt och boka klipptid...Äntligen ska skatboet få klippas.....

Och ner på stan och handlade lite kläder.... går ju ner i vikt pga min Diabetes diet och insulinpillren och inget sitter som de ska längre...så nu har ja handlat lite som kommer att passa mig om ca 1månad..... underbart:)

Hoppas att Mr K gillar de ja köpte..... U never know.... hahaha...

Och nu sitter jag på jobbet till kl 23 ikväll och samma tid imorgon.....

Vill att tiden ska gå fortare så att han som ger mig pirret kommer hem snart..... Visste inte att man kunde sakna någon så som jag saknar han med stort H..... Och e överraskad att jag kunde bli så Kär..... De va ju inget jag hade räknat med..... Men så ljuvligt underbart;)

Nee.. nu blir de lite Tv och sen räkna kassan för att till sist äntligen få komma hem :)

Puss och ta hand om dig :)

Linda

Om

Min profilbild

Linda Jacobsson

En skön Dalslänning Tar livet lite som det kommer... typ en dag i taget.. Skriver om Livet och dess upp och nergångar här i skogen. Möten med människor man inte kan släppa.. En liten vardagsfundering från mig :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela