Stunder Av Lycka

Skriver om livet, kärleken och allt mellan himmel och jord som jag stöter på i vardagen. Personligt, Brutalt ärligt och in your face ;) Allt från min bakgrund till skönt vardagliga saker :) Fångar dagen och berättar min syn på den :) Instagram

Mitt nya liv!

Publicerad 2014-11-22 15:26:14 i

Ja jag har ju inte direkt uppdaterat om vad som pågår i mitt liv.. Men nu kommer det... Jag njuter mitt liv fullt ut. 

Lever vardagsliv med jobb och sen hem till lilla Elsa. Och på helgerna njuter jag på alla vis jag kan.. Vaknar som regel tidigt och myser mig med levande ljus och gott kaffe... Har unnat mig jättefina greengate koppar som jag dricker i på helgen. Sen brukar jag ta en promenad och handla lite...tar typ 15min till affären. Sen hem och evt städa lite och leka med lillan. 

Snacka lite med familjen och bara vara... Sen brassar ja lite käk och tar mig ett glas rött..bara för att jag kan. 

Sen står dagen och kvällen på mys... Visst kan låta urtråkigt för vissa men jag njuter av livet. Lyssnar på den musik jag vill..ser på de program på tv som jag vill... För andra kan detta verka självklart... Men för mig är detta guld värt. 

Kärlek?? Älskar min familj över allt annat och är så lycklig över att äntligen få vara nära dom. 
Nån ny man?? Va ska jag svara?? Finns väl en å annan kandidat.. Men vill inte hoppa in i ngt nytt nu när jag har det så bra som jag har det. 
Kärleken kommer när det blir dax för det. Skyndar inte. Allt får ta sin tid. 
Nä nu ska jag njuta av kvällen med gott kaffe och lilla Elsa som spinner i knät. 
Ha en skön kväll därute! 


Om

Min profilbild

Linda Jacobsson

En skön Dalslänning Tar livet lite som det kommer... typ en dag i taget.. Skriver om Livet och dess upp och nergångar här i skogen. Möten med människor man inte kan släppa.. En liten vardagsfundering från mig :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela