Stunder Av Lycka

Skriver om livet, kärleken och allt mellan himmel och jord som jag stöter på i vardagen. Personligt, Brutalt ärligt och in your face ;) Allt från min bakgrund till skönt vardagliga saker :) Fångar dagen och berättar min syn på den :) Instagram

God Jul...eller

Publicerad 2011-12-23 09:38:20 i Allmänt,

Tjenna!

Så va jag tillbaka igen efter en liten paus..... mycket har hänt..... e förlovad med min kärlek Jesper och totalt lycklig:)
Han e mannen för mig och jag hade aldrig kunnat drömma om att man kan ha de så bra :)

Sen vet dom inte helt om ja e Typ 1 el 2 diabetiker just nu så ändrade kost och levnadsvanor och mitt socker funkar som de ska äntligen .... men ökad dosering av insulin.... snacka om pillertrillare just nu... 4 piller om dagen och en rejäl dos med sprutan på kvällen.... men så länge de funkar så e ja tacksam :)



de värsta e inte själva sjukdommen egentligen för man lever rätt bra ändå :) Utan de värsta e fördommarna och just de att man inte ser sjuk ut.... och folk i min omgivning fattar inte hur illa det är ... behöver mina matpauser ibland men de e inte alltid accepterat. Folk blir sura och de snackas bakom ryggen istället för att försöka förstå...Och ja blir så jäkla trött.... Orkar inte bry mig mer.... i början tog ja så jäkla illa vid mig eftersom min hälsa e viktig för mig..... men nu orkar ja inte bry mig vad andra säger eftersom de säger mer om deras okunskap än vad det gör om mig...... Oavsett va ni som snackar tänker och säger..... Kan bara säga.... MY ASS va ja skiter blankt i  er mening...... ASSHOLES!!!!!

och egentligen..... denna e till er.


Och nu till nått trevligare...

En Underbar Jul önskar jag dig som förtjänar det och kom ihåg att ta hand om dig <3

Puss och kram

Linda

Om

Min profilbild

Linda Jacobsson

En skön Dalslänning Tar livet lite som det kommer... typ en dag i taget.. Skriver om Livet och dess upp och nergångar här i skogen. Möten med människor man inte kan släppa.. En liten vardagsfundering från mig :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela