Stunder Av Lycka

Skriver om livet, kärleken och allt mellan himmel och jord som jag stöter på i vardagen. Personligt, Brutalt ärligt och in your face ;) Allt från min bakgrund till skönt vardagliga saker :) Fångar dagen och berättar min syn på den :) Instagram

R som i Romantik

Publicerad 2009-03-10 02:34:42 i Allmänt,

Hejsan!!

Ja nattpass igen och tankarna børjar att komma igen... enog som mest kreativ om natten tror ja...Brukade vara en morgonmænniska men efter ett år hær på Scandlines så har min dygnsrytm ændrat sig markant :) Ælskar sovmorgnar mer æn nått annat å nattpass e rætt skøna faktiskt... Otroligt egentligen :)

Nå.. R som i Romantik... ja du..
Vart finns romantiken idag egentligen? Det ær så mycket annat hær i samhællet som vi ska hinna med att romantik och att uppvakta någon har glømts bort av någon anledning... Du ska ha hus.barn och ett bra jobb innan du fyllt 35... och vart e romantiken i det? Nær ska man hinna allt nær man som singel ska lægga ner tiden på att gøra karriær... Och på de flesta sajter om dejting så handlar det mest om man e kompatibel i vardagen och sexuellt... Och dom flesta kikar oftast om græset e grønare på andra sidor ..... Ordet player har blivit en livsstil som tydligen e cool... Nær hænde allt detta egentligen??

Vi hetsas att efterstræva allt som samhællet tycker att vi ska ha hunnit innan vissa åldrar och att passa in i dom ramar som dom skapat åt oss..... Men vart tog romantiken vægen?

Idag ska man prova alla møjliga konstiga former før sex innan man enligt samhællet och media betraktas som normal... eh... E det normalt att hænga upp sin partner på ett SM kors å piska skiten ur han el henne då?? Seriøst.... Nu får dom væl ændå ge sig... *skratt* Och vad tænker egentligen ungdommarna som væxer upp i denna hysteri av att media normaliserar ALLT??? Dom stackarna væxer ju upp och tror att allt som hænder på porrfilm e normalt... de e så de ska gå till ... har du tænkt på hur dom stackarna mår om 20år som går igenom denna press?

Och igen...vart fan tog romantiken vægen?!?!?!
Att uppvakta och att værdesætta en annan mænniska på det romantiska sættet betyder ju så mycket ju ... och nej ja menar inte kl 01 på krogen snacket med ska du ha en bira å så følja med hem... de e DEFINITIVT INTE romantik... Eller komentaren " Ja e kåt på dig"

Helt ærligt... att bjuda ut någon på en date och uppvakta.. the old fashion way  ær ju så jækla mysigt ju ... att læra kænna varandra... Inte en date och så i sæng.... Låta hela processen ta lite tid innan man går vidare.... Men idag har alla så bråttom....

Men jag vægrar følja ramen och dagens norm... Nu står jag av tåget och lever som jag vill.... skiter i medias hets... Skapar min egen norm helt enkelt... och med lite tur så finns min Mr Big dær ute någonstans .... Annars får ja væl bli Millitant Flata  med 90 katter i ett hus i skogen*asgarv*

Ta hand om dig :)

Kram

Om

Min profilbild

Linda Jacobsson

En skön Dalslänning Tar livet lite som det kommer... typ en dag i taget.. Skriver om Livet och dess upp och nergångar här i skogen. Möten med människor man inte kan släppa.. En liten vardagsfundering från mig :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela