Stunder Av Lycka

Skriver om livet, kärleken och allt mellan himmel och jord som jag stöter på i vardagen. Personligt, Brutalt ärligt och in your face ;) Allt från min bakgrund till skönt vardagliga saker :) Fångar dagen och berättar min syn på den :) Instagram

Valborg

Publicerad 2015-04-30 06:17:05 i

Jajemän, så har vi Valborg och sista dagen i April. 

Häftigt hur tiden flyger... Och April har varit en härlig månad. Mycket som har hänt och många upplevelser. Möten med nya människor och vänner som har funnits vid min sida i flera år. Känner mig väldigt nöjd. :) 

Händer idag då? Jo men jobb såklart.. Sen får jag se om jag orkar mig ner till Terassparken ikväll... Risken e stor att jag kryper upp i soffan och bara tar de lugnt. Ska upp och tvätta imorgon. 

Fick besök av mamma igår som kom med ett fack nyvärpta ägg och fick hjälp med att få hem grillkol så nu ska här grillas om vädret tillåter det. 

Njuter av kaffet och kastar leksaker med Elsa... Varför bryta en trend som funkar lixom ;) 

Ha nu en helt underbar Valborg därute och njut av livet. 

Puss! 


Om

Min profilbild

Linda Jacobsson

En skön Dalslänning Tar livet lite som det kommer... typ en dag i taget.. Skriver om Livet och dess upp och nergångar här i skogen. Möten med människor man inte kan släppa.. En liten vardagsfundering från mig :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela