Stunder Av Lycka

Skriver om livet, kärleken och allt mellan himmel och jord som jag stöter på i vardagen. Personligt, Brutalt ärligt och in your face ;) Allt från min bakgrund till skönt vardagliga saker :) Fångar dagen och berättar min syn på den :) Instagram

Söndag :)

Publicerad 2013-10-27 23:58:53 i

Avslutar en härlig helg under täcket och läser boken om Amy Winehouse:) 

Har hunnit med klippning,shopping och lite annat med familjen denna helgen. 

Fick äntligen tag på köks-gardiner, supersöta med äpplen på. Så svåra färger på väggarna här att det är svårt att matcha men till våren ska det bli ändring på denna lägenheten. Ny färg och tapeter. E så sjukt trött på 80-tals färgerna och sen är tapetseringen i sovrummet så dåligt gjord med fläckar överallt så nu äntligen ska vi få ändrat på det. Det ska ju vara ljust och neutrala färger så att man kan ändra med textil och annat i färgsättningen. Bort med Beige,aprikos och grått:) 



Blev jäkligt nöjd med min klippning:) 
När man har tappat 40kg så ändrar ju kroppen sig och man har behov för något nytt :) Ska ha införskaffat e varm rödbrun hårfärg oxå så e ja klar :) 

Kan även konstatera att vi numer har en tonåring i familjen(med allt va det innebär) så detta kan bli några spännande år innan allt e på plats. Ska nog gå jättebra men det kan va hårt att bli tonåring. Mycket känslor och tankar. 

Och jag blir 40 om 3 år.. Tyckte det va kul att se vad som händer så vi hyrde film i lördags 


Har sällan skrattat så mycket och ser fram emot att bli 40 kan ja ju lugnt säga ;) 

Sov gott därute och va rädd om dig i stormen :) 

Puss! 


Om

Min profilbild

Linda Jacobsson

En skön Dalslänning Tar livet lite som det kommer... typ en dag i taget.. Skriver om Livet och dess upp och nergångar här i skogen. Möten med människor man inte kan släppa.. En liten vardagsfundering från mig :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela