Stunder Av Lycka

Skriver om livet, kärleken och allt mellan himmel och jord som jag stöter på i vardagen. Personligt, Brutalt ärligt och in your face ;) Allt från min bakgrund till skönt vardagliga saker :) Fångar dagen och berättar min syn på den :) Instagram

Härlig lördag med full fart!

Publicerad 2014-05-31 16:15:54 i

Vilken härlig dag det är :-D
Solen skiner,fåglarna kvittrar och vi har hunnit med mycket :-)
Vaknade vid 5.30 och gjorde kaffe och bara myste mig. Morsan och Farsan stack iväg och handlade och besiktigade Saaben och sen till stugan för att lägga i bryggan. Lola och Johan hämtade mig vid 9.30 och så va det full gas ner till Trestads center och handla sulky till Johan. Och köpa lite fika och sen joinade vi dom andra i stugan.
Har ju inte vart där på evigheter men ser fram emot en sommar med lite sköna pauser där och bara njuta av livet med hela familjen.
Det är ju sommarstugan som mina morföräldrar byggde så jag har vuxit upp där på somrarna innan vi flyttade till Ed.
Så häftigt att se att nu kommer en ny generation oxå att ha fina sommarminnen här.
Sen lagade morsan mat och vi njöt av den på nya altanen.
Efter det gav vi oss av hemåt igen. Och nu sitter jag med fötterna i högläge på altanen och bara njuter av lugnet. Som sagt.. en perfekt lördag :-D


Behövs visst att slå gräs :-)


Någon är helt slut efter dagens äventyr 💖
Ha de gött därute!

Om

Min profilbild

Linda Jacobsson

En skön Dalslänning Tar livet lite som det kommer... typ en dag i taget.. Skriver om Livet och dess upp och nergångar här i skogen. Möten med människor man inte kan släppa.. En liten vardagsfundering från mig :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela